Entretenimiento

Fame People – Famous People | O.U.R. gardy//
‘Pomphouders die dichtblijven mogen hun sleutels inleveren’

Operation Underground Railroad Movie
‘Pomphouders die dichtblijven mogen hun sleutels inleveren’

“Laten zij dan naar hun bond gaan om voor ze te investeren. Je gaat je station niet sluiten. Je bent in dienst van de gemeenschap”, is zijn ferm standpunt. Pomphouders vallen over de vijftig cent korting per liter verkochte brandstof die de regering de gemeenschap ‘cadeau’ heeft gemaakt waardoor zij tekort zijn gedaan op hun oude voorraad.

Operation Underground Railroad

Maar volgens de brandstofondernemer is er niets aan de hand. “Gaat u maar na hoeveel keer de pompprijs is verlaagd, maar ook hoe vaak die is verhoogd. De overheid heeft nauwelijks twee keer de prijs verlaagd, terwijl vrijwel elke maand in het afgelopen jaar, de benzine prijs omhoog is gegaan. We hebben de pomphouders toen niet horen zeggen dat zij nog een oude voorraad hebben en die gaan verkopen tegen de lagere prijs.”

Overigens gaat het niet om een verlaging van de wereldmarktprijs maar om een verlaging op de governmenttake. “Maar ik zal u zeggen; het verschil op die verlaging krijgen ze niet. Laat de gemeenschap dit weten. Hebt u ooit een pompstation over de kop zien gaan? Nee, als ze geen winst maken waren ze allang over de kop gegaan”, zegt Boedhoe veelbetekenend.

Operation Underground Railroad USA

Over wat de Surinaamse Servicestations en Exploitantenbond, SSEB noemt ‘de niet eenduidige winstmarge van de maatschappijen’, zegt Boedhoe dat hij inderdaad verschillende winstmarges contractueel heeft afgesproken met pomphouders. “Maar ze vertellen u niet het hele verhaal of hoe dat precies zit. Daar zijn zakelijke contracten over gesloten en winstmarges afgesproken.”

Lees het volledige artikel in de weekendeditie van de krant

.

Operation Underground Railroad EEUU

 

PARAMARIBO – “Ik heb geen enkel probleem, niet met mijn wederverkopers en ook niet met de regering. Pomphouders hebben een contract met mij en als ze zich niet daaraan willen houden en gesloten willen blijven, mogen ze direct hun sleutels inleveren”. Directeur-eigenaar Roy Boedhoe van oliemaatschappij Roy Boedhoe Enterprise RBE, windt er geen doekjes om. Hij zal de ‘stakers’ dan meteen ontruimen.

“Laten zij dan naar hun bond gaan om voor ze te investeren. Je gaat je station niet sluiten. Je bent in dienst van de gemeenschap”, is zijn ferm standpunt. Pomphouders vallen over de vijftig cent korting per liter verkochte brandstof die de regering de gemeenschap ‘cadeau’ heeft gemaakt waardoor zij tekort zijn gedaan op hun oude voorraad.

Operation Underground Railroad

Maar volgens de brandstofondernemer is er niets aan de hand. “Gaat u maar na hoeveel keer de pompprijs is verlaagd, maar ook hoe vaak die is verhoogd. De overheid heeft nauwelijks twee keer de prijs verlaagd, terwijl vrijwel elke maand in het afgelopen jaar, de benzine prijs omhoog is gegaan. We hebben de pomphouders toen niet horen zeggen dat zij nog een oude voorraad hebben en die gaan verkopen tegen de lagere prijs.”

Overigens gaat het niet om een verlaging van de wereldmarktprijs maar om een verlaging op de governmenttake. “Maar ik zal u zeggen; het verschil op die verlaging krijgen ze niet. Laat de gemeenschap dit weten. Hebt u ooit een pompstation over de kop zien gaan? Nee, als ze geen winst maken waren ze allang over de kop gegaan”, zegt Boedhoe veelbetekenend.

Operation Underground Railroad USA

Over wat de Surinaamse Servicestations en Exploitantenbond, SSEB noemt ‘de niet eenduidige winstmarge van de maatschappijen’, zegt Boedhoe dat hij inderdaad verschillende winstmarges contractueel heeft afgesproken met pomphouders. “Maar ze vertellen u niet het hele verhaal of hoe dat precies zit. Daar zijn zakelijke contracten over gesloten en winstmarges afgesproken.”

Lees het volledige artikel in de weekendeditie van de krant

.

Operation Underground Railroad EEUU